کشف سیاره ای با هسته شفاف توسط دانشمندان

دانشمندان خبر از سیاره ای دادند که هسته درون آن شفاف و قابل دیدن می باشد. اندازه تقریبی هسته این سیاره در مقیاس ستاره نپتون تخمین زده شده است. تصور می شود که مانند زحل و ژوپیتر از توده گاز تشکیل شده باشد، اما به نظر می رشد این سیاره یا اتمسفر گازی خود را از دست داده و یا دارای عناصری شبیه به خورشیدش است.

اخبار گردشگری - پرین پرواز

محققان می توانند هسته مرکزی آن که معمولا در قلب سیارات خارج از منظومه شمسی قرار دارد را مشاهده کنند. این دستاورد نشان از آن دارد که ستاره شناسان برای اولین بار توانسته اند درون یک سیاره را ببینند. این فرصتی برای محققان و دانشمندان است تا بتوانند کشف کنند چنین دنیاهایی چگونه شکل گرفته اند و بافتی که آن را تشکیل داده است درک کنند.

اخبار گردشگری - پرین پرواز

نام این سیاره که به تازگی کشف شده است را "توی 849 بی" گذاشته شده است و فاصله اش تا سیاره ما زمین حدود 730 سال نوری تخمین زده شده است. این سیاره به دور ستاره ای شبیه به خورشید می چرخد، اما شرایط آن سخت و شدید است، به طور مثال فاصله ی آن به خورشیدش به قدری نزدیک است که یک سال این سیاره تنها 18 ساعت زمینی طول می کشد و دمای سطح آن حدودا 1500 درجه سانتی گراد مشخص شده است. این شرایط، سیاره توی 849 بی را در دره صحرای نپتون و منطقه ای تزدیک به سیاراتی قرار می دهد که اندازه آنها به ندرت با حجم نپتون برابری می کند. برای آگاهی از خبرهای مهم گردشگری می توانید با سایت پرین پرواز همراه باشید، برای اطلاع از شرایط تورهای مدنظر خود با ما تماس حاصل نمایید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

14 تیر ماه 1399

گالری تصاویر